Gratis Virtueel Toetsenbord

gratis virtueel toetsenbord

Een gratis, lichtgewicht, meertalig en vingervriendelijk virtueel schermtoetsenbord

Het gratis virtueel toetsenbord werkt op elke UMPC met Windows en een passief touchscreen (Ultra-mobile PC, Tablet-PC en Panel-PC). Indien u vaak e-mails beantwoordt of notities neemt op uw draagbare computer, en uw hardware-toetsenbord onhandig of te klein is, dan kan een schermtoetsenbord uw gebruiksgemak ongetwijfeld verhogen. Dit handige toetsenbord beschikt over toetsen die voldoende groot zijn voor vingertoppen.

Het gratis virtueel toetsenbord is eveneens geschikt voor personen met een beperkte mobiliteit: gegevens kunnen worden ingevoerd met een pointing device.

De grootte, kleur en transparantie van het toetsenbord zijn aanpasbaar op het scherm

Met een enkele klik kunt u de grootte, de kleur of de transparantie van het toetsenbord aanpassen. In volledige schermmodus, past het virtueel toetsenbord wanneer het wordt opgeroepen automatisch aan, aan de breedte van het scherm. Zo kunt u het zowel in portret- als landschappositie gebruiken, wat onmogelijk is bij andere toetsenborden.

Automatische herhalingsfunctie

De herhalingsfunctie (een toets die men blijft indrukken om hetzelfde teken te herhalen) is volledig automatisch. Alle betreffende toetsen zullen blijven herhalen zolang ze ingedrukt blijven.

Laat het werken van op uw draagbare USB-stick

Het gratis virtueel toetsenbord is een volledig draagbare applicatie, u kunt het op eender welke USB-stick plaatsen en rechtstreeks van daaruit laten werken. Zo beschikt u altijd en overal over uw interactief toetsenbord.
De instellingen worden opgeslagen in het bestand FreeVK.ini, in de programmamap. Indien dit onmogelijk is, dan worden de instellingen opgeslagen in het register.

Get it from CNET Download.com!

Download

Version: 3.0
Release: May 5, 2015
System Requirements:
Microsoft Windows ® 2000/XP/Vista/7/8/8.1/10

Virtual Keyboard (English)
Virtuelle Tastatur (Deutsch)
Teclado Virtual (Español)
Tastiera Virtuale (Italiano)
Clavier Virtuel (Française)
Teclado Virtual (Português)
Virtueel Toetsenbord (Nederlandse)
Виртуальная клавиатура (Русский)

Discuss Free Virtual Keyboard

Having a problem with Free Virtual Keyboard? Want to ask a question? Or maybe you have an idea for a great new feature?

Please email to freevirtualkeyboard@gmail.com

Free Virtual Keyboard Blog

Sponsor

Hot Virtual Keyboard
Hot Virtual Keyboard packs a number of advanced features to make on-screen typing faster, easier and more accurate. Fully customizable look and behavior.
Download Free Trial...